پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاعرسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشمانداز 20 ساله کشور و برنامههای توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامهریزی برنامههای روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..
شماره تماس: 0743337251
مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل
سردبیر : سیده سحر حسینی
رییس بیمارستان امام سجاد(ع ) یاسوج گفت: این بیمارستان با کمبود فضای فیزیکی و پرستار مواجه است.
رییس بیمارستان امام سجاد(ع ) یاسوج گفت: این بیمارستان با کمبود فضای فیزیکی و پرستار مواجه است.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دکتر “فرزاد وفایی”، در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: زیر بنای این بیمارستان ۱۳۲ تختخوابی تا قبل از دولت تدیبر و امید ۱۰هزار متر مربع بوده که هم اکنون به ۱۲ هزار متر مربع رسیده است.
وی با اشاره به اینکه مرگ و میر مادران باردار و کودکان یک ماه تا ۶ سال از شاخص های هر منطقه و کشوری است، بیان کرد: طی سال ۹۲ پنج کودک بر اثر یک نوع ویروس در این بیمارستان فوت کردند.
رییس بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج خاطرنشان کرد: متوسط مرگ و میر مادران باردار در کشور ۳۰ نفر در هر ۱۰۰هزار بیمار است در سال ۹۲ سه مورد مرگ میر مادر باردار در این بیمارستان داشته ایم که در دولت یازدهم طی سال ۹۴ دو مورد مرگ و میر مادر باردار داشته ایم. در سال ۹۳ هیچ مرگ و میر مادر باردار در این بیمارستان نداشتیم.
وفایی تصریح کرد: سالانه ۷۰۰۰زایمان طبیعی و سزارین در بیمارستان امام سجاد (ع) انجام می شود.
وی ادامه داد: مرگ میر کودکان در این بیمارستان ۱۱ مورد در هر ۱۰۰۰نفر است و تا قبل از دولت یازدهم ۱۸ مورد بود در حالی که میانگین کشوری ۱۵ مورد در هر ۱۰۰۰نفر است.
رییس بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج عنوان کرد: ۱۲ بخش در این بیمارستان طی سال ۹۲ وجود داشت که هم اکنون این تعداد به ۱۷ بخش رسیده و این بخشها شامل بخش جراحی فوق تخصصی پلاستیک، جراحی فوق تخصصی فک و صورت، بخش کرونسکوپی و اندسکوپی کودکان بوده است.
وفایی تاکید کرد: در حال حاضر ۵۶ پزشک متخصص و فوق تخصص در این بیمارستان مشغول خدمت رسانی به مردم هستند که از این تعداد ۱۷ پزشک در دولت تدبیر و امید جذب شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح تحول سلامت یکی از مهمترین طرح های کشور است، بیان کرد: در این طرح با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان خرید تجهیزات پزشکی از جمله سونوگرافی، سی تی اسکن و دستگاه تنفس مصنوعی و توسعه بخشها و تعمیر و بازسازی در این بیمارستان صورت گرفته است.
رییس بیمارستان امام سجاد(ع) گفت: این بیمارستان در سامانه وزارت بهداشت ۱۳۲ تخت خوابی ثبت شده اما هم اکنون با ۲۶۳ تخت بیمارستانی به مردم خدمات رسانی می کند که در برخی موارد بعلت کمبود فضای فیزیکی بیماران را در راهروهای بیمارستان پذیرش می کنیم.
وفایی تصریح کرد: میانگین پرستار به ازای هر تخت در این بیمارستان ۱٫۷ ، در سطح کشور ۱٫۹ و استاندارد آن ۲٫۲ است که میانگین این بیمارستان از استاندارد و میانگین کشوری پایین تر است. بیمارستان امام سجاد(ع) با کمبود ۶۰ پرستار مواجه است.
وی افزود: اتاق عمل جراحی قلب، سی تی اسکن مجهز، مراقبت های ویژه جراحی قلب و آنژوگرافی تا خرداد ماه امسال با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان در این بیمارستان افتتاح و به بهره برداری می رسند.
رییس بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج خاطرنشان کرد: سیستم امحاء زباله این بیمارستان برای ۹۶ تخت خواب ایجاد شده بود که با مشکلاتی در این زمینه مواجهیم و ظرف دو ماه آینده با افزایش ظرفیت این مشکل رفع خواهد شد.
وفایی افزود: ماهانه ۳۰۰۰بیمار در این بیمارستان بصورت بستری و ۲۲۰۰ تا ۴۵۰۰ بیمار بصورت سرپایی برای درمان مراجعه می کنند.
وی عنوان کرد: زایشگاه جدید بیمارستان ۱۴۷۰ متر مربع در حال ساخت است که برای فاز اول این پروژه یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون و در فاز دوم یک میلیارد تومان هزینه خواهد شد.
رییس بیمارستان امام سجاد(ع) اضافه کرد: مرکز پزشکی هسته ای، مرکز ناباروری استان، اقامتگاه همراه بیمار، مرکز جامع بخش سوختگی استان و پد هلی کوپتر برای انتقال بیماران از طریق امداد هوایی در این بیمارستان کلنگ زنی شده اند.
راهاندازی ۴ بخش جدید بیمارستان امام سجاد(ع) در خردادماه امسال
رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج به اقدامات و تلاشهای صورت گرفته در این بیمارستان اشاره کرد و گفت: خردادماه امسال چهار بخش جدید در بیمارستان راهاندازی میشود.
فرزاد وفایی در ادامه با اشاره به وضعیت بیمارستان امام سجاد (ع)نسبت به گذشته اظهار کرد: این بیمارستان در سال ۷۹ ظرفیت آن ۹۶ تختخواب بود.
رئیس بیمارستان امام سجاد (ع) با بیان اینکه این بیمارستان مشکلات متعددی داشت، گفت: به دلیل اینکه بیمارستانهای بخش خصوصی در آن دوران فعال نبودند حجم کار این بیمارستان بیشتر بود.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ساختمان درمان بیمارستان امام سجاد (ع) در هفت هزار مترمربع بود و هم اکنون به ۱۲ هزار مترمربع رسیده است، گفت: بیمارستان امام سجاد تنها بیمارستانی بود که با داشتن بخش زایشگاه و نوزاد دو شهرستان بویراحمد و دنا را پوشش میداد.
وفایی عمده مشکلات بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج را فضای فیزیکی نامناسب، نوسازی تنها ۲۰ درصد تجهیزات، ظرفیت کم، نیروی کم و حجم کار بالا عنوان کرد.
این مسئول به عمده اقدامات صورت گرفته در سال ۹۴ اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با پیگیری و تلاش ریاست محترم دانشگاه دکتر چمن و معاونت محترم درمان دکتر یزدان پناه توانستیم بخش های فوق تخصصی جدیدی را برای اولین بار در استان راهاندازی کنیم.
رئیس بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج راهاندازی بخش جراحی فوق تخصصی پلاستیک،
بخش فوقتخصصی فک و صورت، بخش کولونوسکوپی و اندوسکوپی کودکان برای اولین بار در استان را از اقدامات صورت گرفته در سال گذشته عنوان کرد.
وفایی در پایان سخنان خود با اشاره به اقدامات صورت گرفته برنامههای در دست اقدام بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج را مهم عنوان کرد و گفت: چهار بخش تا پایان خردادماه در این بیمارستان آماده افتتاح خواهند بود.
این مسئول بهرهبرداری از بخش سی، تی اسکن، بخش اتاق عمل جراحی قلب برای اولین بار در استان، بخش مراقبتهای ویژه قلب و بخش آنژیوگرافی را چهار بخش آماده افتتاح بیمارستان امام سجاد (ع) عنوان کرد.
رئیس بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج تصریح کرد: هزینه چهار بخش مذکور قریب به ۲۳ میلیارد تومان است.